Бони и Клайд

Инна Гудзь
Ми з тобою Бонні і Клайд
Ми є серце єдине,бьемося в такт.
Ми як доля людей,розпалили вогню.
Ми ворота із пекла,тікаем до Раю.
Я не можу іти,озернись,помираю..
Не тікай, не лишай мене тут!
  Марно,знаю..
Я тобі вже не той,яким був я раніше.
Я тобі як журба - ти живеш щесливіше.
Я прочитана книга,поставлений мат.
Тріснуте очко Джека,зіграний такт.
Я помру тут і так!І не буде там "сходу"..
Памьятаю твій смак,-мою насолоду.
Я люблю тебе вічно!
Ти *** назавжди!
Я лишаюся тут, ти як хочеш іти..
чи забудеш про мене,
про мене запишеш..
я вже слів не промовлю..я буду мовчать.
І забуду навічно про життя в стилі "лайт"
Рицар іншого часу..Я люблю тебе,Клайд!