Дивний свiт

Михайло Комаров
Чому...
Чому  світ  такий  дивний?
Чому  Ви  думаєте:
"Чому  я  так  думаю?"
Чому,  коли  кажеш  "вітаю"
Відповідають  "добрий"?
Чому  так  мало  свят?
Чому  всі  радісно  чекають  свята,
А  коли  воно  настає  -  сумують,  бо
Воно  скоро  закінчиться?
Чому...