Роздуми про су цид

Рыжая Блонда
Інколи обличчям котиться сльоза
Розбиваються мрії об скали з життя
Тоді життя стає для когось пеклом, 
А повітря пропитується смертю.
Важко стає на душі.
Так тяжко, що хочеться вмерти
Шкода, що так просто скинутися із скелі
Чи яду випити малу краплину
А може мотузкою вік вкоротити
Чи бритвою вену проткнути.
Способів море. Який обереш???
Чи може захочеш ти жити???
Забудеш про біль. Скажеш сонцю привіт.
Вітаю. Так буде найкраще для всіх.
Муки пройдуть. Вір моєму слову.
Час все лікує, він скоро біжить.
 Рани твої він зашиє. Важко буде.
Ти тільки терпи. Все скоро мине…Все мине.