В круговiй оборонi

Оксий Ожына
На нашу гірку знову артналіт,
Що небо й землю поміняв місцями.
І ми міняєм легко світ на світ,
А хто живий -- приходимо до тями.



А хто живий - готуйся знову в бій,
 Бо  хто живий -- той б'ється  до останку:
Ми  в обороні нині круговій,
А після артнальоту  підуть танки...