Буду...

Ромашечная
Я неголосно,
я в пів сили,
не піду
і тебе не кину.
Я збиратиму
з твоїх вій
коронований
смуток свій.
Ти не бійся.
Ти можеш стати
головним -
коло Бога й тата.
Моє небо,
моя земля -
все твоє,
і я теж твоя.