КВiТНЕВi ДНi МОЕI ДОЛi

Оксий Ожына
Квітневі дні моєї долі
Цвіли на бойовому полі .
Мін завивання,свист снарядів,
Їх вибухи навколо й рядом
Були за ніжну колискову ---
Як снилась ти мені,ЛЮБОВЕ!



Живу я нині в листопаді ,
Нема ні мін тут,ні снарядів.
Та інколи у сні,буває,
Снаряд чи бомба вибухає
І помираю я від болю...
Проснусь  -- а поруч ти,ЛЮБОВЕ