Багиня

Яника Клубника
Зима на вулиці,і сніг
Летить такий пушистий,
А я пішком до тебе йду
По цій дорозі серебристій.
Мороз так заморозив все
І в носі мої соплі,
І зуби клацають мої
І ноги відморозив.
І не зважаючи на це,
Я мчусь до тебе мила
Щоб поздоровити тебе
Бо ти ж моя кобила...
Я знаю ти на мене ждеш
Мене ти відігрієш
І поцілую так тебе
Що зразу ти зомлієш!
     БАГИНЯ!
                12.12.2010г