Готика

Черное
Легкие наркотики,
Немного готики
В тонких оковах души.
Острые кортики,
Черные котики,
Черные карандаши.

Нотки безумия,
Загадочность лунная:
Ты уходить не спеши!
Желания власть,
Пурпурная страсть,
Звуки ноктюрна в тиши...