Мысли мои...

Ладомир Михайлов
Думки мої – ви пташенята.
Фізично я зростав, а ви
І нині крихітні малята
Вже сивої, старої голови.

Тримайтеся подалі, ви, від лиха,
Чужого, не дай Боже, не беріть.
Злітайте в неосяжність тихо,
Готуючись завжди заздалегідь.

Зробити варто інколи зупинку,
Звичайно, буде радість, буде сум.
У буднях не шукайте відпочинку,
Щоб вийти у політ високих Дум!