Голос р дн

Евгения Красношапка
Щось не засну я,
Щось тривоже мене.
І серце згадало-моє дороге.
І щось воно б'ється
Тривожно в мені...
Хоче почути
Голос рідні.
До тих доторкнутись,
Кого вже нема,
Кого вічний спокій охороня.
І ті,що не скажуть слова мені,
Хочу почути,голос рідні!