Талант

Евгения Красношапка
Ось ще один даремний лист
Я лиш чорнило витрачаю
Я не творю вже як колись
Я тільки букви накладаю

Цим папірцем колись я зможу
Багаття дуже запалить
А вже як хтось цього захоче
Воно яскраво розгорить

А потім що,багаття згасне
Жаринка й та не мерегне
Хто знав мене як сон забуде
І квіти в пам'ять не покладе

Пробачу долю людей пробачу
Та не пробачу я себе
Подароване природой
Убите заживо
Ніхто його не поверне