просто..

Джейнс
Просто дай свою руку, довірся думками...
Подаруй на секунду погляд
Неможливо про щастя сказати словами
Яке ніби зі мною, десь поряд..
Просто знай, що мовчу десь про тебе
Моя думка пробігла сльозою..
Пам"ятай про мрію прогулянки в небі
Тільки хмари, тільки з тобою.
Просто вір в мою думку і слово
Про реальність забудь на хвилину..
Особливий ти просто... кайфовий
якби знала, що мій... не покину !!
Лиш довірся, я міцно за руку тримаю
Тільки хмари, безодня, ти...
Такий ніжний і лагідний дотик, я знаю
Закохайся в красу висоти....