убили...

Людмила Фрасынюк
Любов заплутала в один клубок
 твої і мої почуття.
В'яне пристрасті останній листок,
позбавляючи радості життя.
В тривалій боротьбі між нами
проти усього люду і чуток.
Безглуздо в собі недоліки шукали
і прислухались до чужих думок.
А лише зараз стало нам байдуже,
що люди там говорять за спиною.
Кохання втратили... До тебе звертаюся "Друже...",
Ми просто вбили те, що звалося любов'ю...