Единение

Вячеслав Зорин Свиридов
Господи милостивий прийди до мене,
Настав мене на шлях спасіння,
Хай буде любов твоя безмежною,
Прости  гріхи мої,
Допоможи мені по Великій Милості
Виконати волю Твою,
Що я прагну робити і роблю по мірі розуміння
Заповідей Твоїх Святих.
Любов Твоя, Господи,
Єднає мене з Тобою.
Ти завжди в серці моєму, Господи.
Хай вічною буде любов моя до Тебе.