***

Юлия Данилюк
Ритмічна музика, тіло горить.
Дивлюсь із нею лесбійське порно.
Цілую шию, обличчя… Кортить…
Щось крапає. Очі. Здається вогко.

Малюю в просторі низку кіл,
Хапаю безліч незграбних рухів.
Годинник наче оскаженів –
Він став лякатися дивних звуків.

Що було поряд – зробилось одним:
Два погляди, подихи, сутності…
Щось небезпечне стало своїм,
Щось підкорилося нашій могутності…