К нець цитати

Полина Горлач
Гладенька панорама страху,
Ми ідемо на смерть і біль.
Як почати все з початку,
Не сипати на рану сіль?...

Рекордна кількість сліз, як стразів
Тебе люблю чи не люблю…
За твої очі чи прикраси,
Останнє «Де жа вю».

Актор на сцені корчиться від сліз,
Бо іноді не вистачає слів.
Як можна передати той трагізм,
Який у мене в серці наболів?...

Сторінка плавиться від крові,
Життя – нестримний водоспад.
Не вистачало радощів, любові
Та куштувала я життя на смак