Авторинок

Полина Горлач
Нікелевий авто ринок пульсує,
Я, ніби, замкнула кварту.
А ти? Любиш, але не пробачиш?

А чому літак не літає?
Йому, що – відрізало крила?
А чому? Ти не бачиш?

Нікель спливає ртуттю,
Я – просто з жаргону.
А ти? Відвернешся й підеш?

Забери подарунки й квіти,
Я нічого в тебе не візьму.
А що? Я піду горда й мрійлива…