***

Полина Горлач
Недопита чашка кави на столі
Я забула у тебе свою совість
Я не можу розуміти те,
Що ти хочеш мені сказати
Холоне недопита кава
між нами з'явилось непорозуміння
ми з тобою, як два космічні світила
Якаим немає місця у холодному, чорному просторі