Над мною згустились сут нки

Полина Горлач
Наді мною згустились сутінки
На небі не видно ні зір,ні місяця
Я була впевнена, що ти мене кохаєш,
Але ти виявився нічним жахіттям

Десь далеко замаячив світанок
Кажани поснули догори ногами
Я потихеньку тебе забуваю
І рвана рана у серці потроху заживає