я замажу кле м в дкрите небо

Полина Горлач
я замажу клеєм відкрите небо
воно хоч і блакитне та немає хмар
я намалюю пензликим сонце
фарбою із жовтих кульбаб

я повернусь до горизонту слів
вини бідні коли злітають з уст
білий місяць неймовірно зблід
і поїхав загоряти на Мальдіви

незабутня казка змішалась із вином
стала не рожевою а червоною
я забула прибрати небесний хор
із підмостків блакитних хмар

ти повернеш мої слова назад
і тихенько поїдеш геть
я стоятиму на перехресті віків
і чекатиму:раптом ти повернешся