Goodge, W. T. Only a moderate mania

Михаил Абрамов
ONLY A MODERATE MANIA

“Darling,” she said, “if I were gone,
Would you be sad or glad?”
“Oh, talk not in that dismal tone!”
Said he: “ 'T would drive me mad!”

“And would you marry again?” she sighed
In tender tones and sad.
“Well, no,” her better half replied,
“I wouldn't be quite THAT mad"

***

«Мой друг, случится я умру,
Скорбеть будешь иль рад?»
«Такие шутки не к добру,
С ума сойду стократ!»

Сквозь вздох спросила: «Милый друг,
Не вступишь ли ты в брак?»
«Ну нет, - ответил ей супруг, -
Сойду с ума не ТАК»