я чомусь хочу вимкнути св тло

Полина Горлач
я чомусь хочу вимкнути світло
і ще дощ у своїй кімнаті
він так набрид своїм стукотінням

я випила чай і поставила чашку на стіл
білу фарфорову і брудну
ти знімеш шаль із плечей моїх
і покладеш на мене загрубілі руки