made in Chinа

Полина Горлач
яскрава фольга, різнокольорові наклейки
чарівна обгортка та пусто всередині
цей пакунок,як бачиш
виготовлено в Китаї..................................
...наше кохання підробка
вигравіювано у кутку, бачиш
made in Chinа.........................