небо над нами наповнене зоряним св тлом

Полина Горлач
небо над нами наповнене зоряним світлом
вічним світлом хоч зорі іноді згасають
коли ми залишаємось наодинці
відчуваємо присутність зоряного неба

воно манить і часто дає поради
несподівані
варто слухати їх