небесний св танок збл д

Полина Горлач
небесний світанок зблід
сонце відкрило яскравий виднокіл
а я? примружусь,але додивлюся?

часті краплі дощу падають за вікном
шалений вітер,гупають дверцята
а дощ7 може думає чи перестати?

вечір ліниво розкрив моє рипуче вікно
холодна крапля впала на мою долоню
а що? смішно чи нудно?

скрипаль замовк розірвавши натягнуті струни
дощ ніби не почув омани
а як? хіба йому не байдуже?

моя новела добігла кінця..........