я сво ми думками досягаю неба

Полина Горлач
я своїми думками досягаю неба
а воно-міниться барвами веселки
моє щастя літає вище
та досягнути рукою я не можу

терпкі та липкі хвилини проходять
життя якесь кособоке й криве
замок висить на ангарі
а ключ випав із вікна