Колискова

Джаннет Исмайлова
                Сину и онуку
Вранцi сонечко зiйде,
Промiнцем сни вiдведе
До мiсяця-ночи,
Коли спати хочешь.
        Коли вдень ми заснемо,
        Сни тодi покличемо
        До нашоI хати,
        До нашого маляти.
            вокалiз на "О-о-о"
Я не можу Iсти сало,
Доки в ротi зубiв мало.
В мене Е матуся,
До неI пригорнуся...
        А як стануть усi в ряд,
        Буду Iсти все пiдряд.
        Не мало й не багато,
        Щоб вирости,як тато.
                вокалiз
Iграшок багато гарних,
Щоб не було думок хмарних,
Ляльки та машинки,
Яскравi картинки.
        Цiлий день я можу грати,
        Маму не вiдволiкати!
        В мене Е забави,
        А в дорослих -справи.
                вокалiз
Як у нашого маляти
Е i мама,Е i тато,
Бабцi,дiд та тiтка,
Ласкава сусiдка.   
        Прадiдусь i прабабуся
        Заспокоють,як зайдуся;
        Е також сестричка,
        Як квiточка личко.
                вокалiз
НахиляЕться рiдня,
ПридивляЕться щодня:
"ЧиI ж це в нього звички?
Ямочки на щiчках?
         Чий же в нього буде нic?
         Та скорiше б вiн пiдрiс!
         Ви не сперичайтесь,
         Частiше усмiхайтесь!
                вокалiз

2009

Е музика.