б ла пухнаста казка нежданно зак нчилась

Полина Горлач
біла і пухнаста казка нежданно закінчилась
я закрию книгу і підніму очі до неба
там збираются важкі хмари
і скоро почне накрапати дощ

він змиє важкі хвилини дня
вічність розколеться на дві частини
по блакитному небу пробігла тріщина
я залишилась на чорній половині а ти на білій