у мене на серц солодка туга

Полина Горлач
у мене на серці солодка туга
печаль
мої очі не випромінюють мтрах
жаль
холодні сльози течуть пощоках
смерть
і я забула нитиснути кнопку
стрес
я невпинно спускаюсь у зал
крах
ти не бачиш очима прикрас
обман
я закрию світлі вікна дощем
мечем
і забуді забрати руку з небес
хрест
я зізнаюсь у своєму безсиллі
тіні
я заберу з собою ріки
обміліли
ти повісив піджак на стілець
грець
і закрив зв собою двері
сердець