б льше не можна

Полина Горлач
я випивая життя по краплині
більше не можна
я рахую з кінця до початку
більше не можна
я живу не за правилами вічності
більше не можна
я пишу не за законами фізики
більше не можна

більше не можна бути такою
більше не можна пити боржомі
більше не можна кохати людей
більше не можна шукати ідей
більше не можна вертатись назад
більше не можна спускатися в сад
більше не можна тримати кулак
більше не можна........
і вимкни екран