життя складне

Полина Горлач
життя складне, і вірте хоч не вірте
не розібратись у проблемах нам повік
пов*язли всі в буденниз справах
і майбутнім ми не хочем жить
хоя які сюрпризи нам готує осінь
ми не побачим не відчуєм не знайдем
хоч золотистим килимом лягає листя
ми не нахилимось і не візьмем
і так весь рік: зима весна і знову літо
але й тоді ми не відчуєи доброти
життя складне і вірте хоч не вірте
ми знов чогось не пізнаєм де страх