Дзвони - Колокола - укр. яз

Михаэль Рох
На  жаль,  ти  знов  сьогодні  не  прийшла... 
Вже  мерехтить  зоря  на  небокраї 
Ще трохи і мистецтво  дзвонаря 
Розбудить  в  парку  заспані  трамваї. 

Навмисно  двері  я  не  зачиняв 
І  все  чекав  у  марнім  сподіванні, 
Що  ось  ввійдеш  і  відігрію  я 
Своїм  диханням  змерзле  вкрай  кохання. 

Ти рукавички знімеш край вікна,
Недбало зрониш їх на підвіконня.
"Яка холодна цьогоріч зима", -
І простягнеш довірливо долоні.

В  безодні  ласки  кожен  пальчик  твій 
Цілую  я  і  серцем  зігріваю... 
А  завірюха  кружить  у  дворі, 
І  мерзнуть  в  парку  втомлені  трамваї. 

------------------------------- 

Em       F#     H7           Em
А ты опять сегодня не пришла...
          F#     H7        Em    E
А я так ждал, наденялся и верил,
          Am   D(D7)      G         C   
Что зазвонят опять колокола,     2
        F#      H7        Em             / раза
И я войду в распахнутые двери...        /(2й раз начинать с Em)
Что  зазвонят  опять  колокола 
И  ты  войдешь  в  распахнутые  двери 
Перчатки  сымешь  прямо  у  дверей 
Потом  положишь  их  на  подоконник 
Я  так  замерзла  скажешь  обогрей 
И  мне  протянешь  зябкие  ладони 
Я  так  замерзла  скажешь  обогрей 
И  мне  протянешь  зябкие  ладони 
Я  их  возьму  и  каждый  ноготок 
Перецелую  сердцем  согревая 
О  если  б  ты  шагнула  на  порог 
Но  в  парк  ушли  последние  трамваи 
О  если  б  ты  шагнула  на  порог 
Но  в  парк  ушли  последние  трамваи

Песня играется перебором бас-321-321.