Весело

Михайло Комаров
Я  читаю  книжку
Книжку  читаю  я.
Про  маленьку  мишку.
Може про слона.

Книжечка  цікава
Добра  і  ласкава.
Трішечки  банальна.
Ось  така  вона.

Там  верблюд  і  кішка
Розмоляли  трішки.
Був  якийсь  там  кінь.
Описати  лінь.

Ось  така  весела
Повість  чи  новела.
Може  і  роман.
В  назвах  я  профан.