фiкус iст айн фiкус

Маврина
твій рівень,
каже воно мені, - плінтус,
віддаєшся мені безкоштовно й задарма.
- хіба так можливо?
 - ти тупа і бездарна!
 надто ємоційна для мене.
-  чи надто проста і вульгарна?

всі тобі треба, а ти нікому
досить весь час домальовувати до крапки кому
тобі ще не досить боляче?
надавити сильніше?
люблю коли ти плачеш стоячи
п*ятами на власній гордості
що може бути у наших стосунках іще щиріше?

2705