В такi хвилини лину я додому

Ярослав Лапкевич
Коли в мені надміра перевтоми,
Й літа прямують впевнено до осені -
В такі хвилини лину я додому,
До серцю мені милого Добросина.

Коли я тут - в душі приємний спокій.
Тремтливі руки мамині в моїх.
Пригадую дитинства кращі роки,
І рідних стін відчутний оберіг.