Запроси мене на небо...

Нюта Бойко
 Запроси мене на небо, я не хочу більше жити!
 Ти казав мені, як треба: «Приходь до мене жити»;
 Все набридло, я - погана, хтось шепоче у ночі
 Бо без тебе я мов п*яна. Запроси!

 Там! Хочу туди!
 Спокій знайти, тебе знайти
 Небо безмежне - душа жива!
 Як не запросиш, прийду сама...

 Чому так сталося? Чому?
 Я в чомусь завинила?
 Ти так несподівано пішов, земля ще не остигла...
 Все набридло, я - погана, хтось шепоче у ночі
 Запроси мене на небо, я благаю запроси!

 Вітер віє без надії темної, як ніч
 Ти мовчиш, а мої мрії вже пішли кудись
 Я чекаю, сподіваюсь на звісточку якусь
 Небо тягне, небо манить
 Та, на землі я залишусь...