шелесное

Аййршири
дожди
дожди
дожди сь...
дожидания
шелессс... ть... ти_
ше_ ле_ сть
тишины
на капище...

дождика-п...
сорвалось
с-о
смычков
до_жди_ка_-
мерного

тише...
ле_й-т
струймотив

дожд
а ть ся...
дождя.

Ти _ ше.
Партия
дождя. .  .

шелеса. . шелеса . . шелеса . . .