Я знову хочу стати педоф лом... посвящен 20-летию

Андрей Сорока
Я знову хочу стати педофілом...
У клас десятий знову заглянуть,
Де однокласниці мої прекрасні тілом,
Сидять за партами і сексу з принцом ждуть.
В той час були солодкі їхні груди,
А тіло-найніжніший шовк.
Тоді я міг ЧОТИРИ палки зразу,
Перекурити, і... кохатись знов.
Ні! Не вернути тих часів прекрасних!
Трусів в горошок і неголених лобків,
Ні секс в під"їзді, що сусідів страшив,
Ні тих шалених еротичних снів....

І дивлюсь я тепер на ті цицьки обвислі
Оксан, Марійок , Лєн і Свєт.....
Тому у мене після школи, чесно,
НЕ ВИРІС НІ НА САНТИМЕТР!!!