Валторновi колисанки

Лауреаты Всм
НАДЯ ЧЕРНОМОРЕЦЬ - http://stihi.ru/avtor/nadegda11

ВТОРОЕ МЕСТО В ТЕМАТИЧЕСКОМ КОНКУРСЕ НА УКРАИНСКОМ ЯЗЫКЕ "О ЖИЗНИ" МЕЖДУНАРОДНОГО ФОНДА ВЕЛИКИЙ СТРАННИК МОЛОДЫМ

Валторново – заграєш колисанку?
Тихесенько, тихенько, ніжно-ніжно?
Підслухає береза білосніжно,
Замріється потішена до ранку.

Туман підхопить мрійну забаганку.
Розважливо, тремтливо, заколисно
Розхлюпає мелодію намистом
На дроздика, кропивника, вільшанку.

Коли ж зорею змиготіють зорі –
Зазолотиться в мі бемоль мажорі
Й мереживами лун довкола,

Палахкотітиме кульбабково-росинно
І виграватиме тріпотно-безупинно
Твоя валторна.