дерева

Лауреаты Всм
МИРОСЛАВ КЛИМТ - http://stihi.ru/avtor/mlmlml

ЧЕТВЕРТОЕ МЕСТО В ТЕМАТИЧЕСКОМ КОНКУРСЕ НА УКРАИНСКОМ ЯЗЫКЕ "О ЖИЗНИ" МЕЖДУНАРОДНОГО ФОНДА ВЕЛИКИЙ СТРАННИК МОЛОДЫМ


твої дерева живі дерева
корінням зшиті з тілами предків
у страсний тиждень з кори б’ють кров’ю 
виходять лики

твої дерева живі дерева
на птахах грають як оркестранти
без диригента на скрипці іволг
маестро липа

твої дерева живі дерева
в обличчя вікон будуть скребтати
кусати лікті ломити руки
дітей втрачати

твої дерева живі дерева
трикратно гримнуть у мертві  двері
зайдуть до хати попросять пити
попросять душу