доросле

Нина Кириллина
Така чудова тиша...все спокійно...
Та на щоці моїй сльоза блищить.
Я знов сама! Я знову самостійна!
І знову за вікном моїм дощі.

Така чудова тиша...та самотність
Вже вкарбувалася у глибині душі!
Не хочу доросшлішати, та все одно доросла,
Повинна я ховати сум в дощі.

Така чудова тиша...так приємно
Послухати її на самоті.
Нехай сама, на довгий час напевно,
Та є життя...життя без слова "ти".