Сонет Бродский

Диана Колесникова
Санет

Перажыві ўсіх,
Перажыві зноў,
Нібы яны-снег,
Танцуючы снег сноў.

Перажыві куты,
Перажыві кутом,
Перавяжы вузлы
Паміж дабром і злом.

Але перажыві імгненне.
І перажыві сталецце.
Перажыві крык.
Перажыві смех.

Перажыві верш.

Перажыві ўсіх.