Чому?

Наталья Царенко
Чому я бачу твої очі?
Навіщо це,скажи, мені?
Минають дні,за ними ночі.
Не полишає і вві сні

Мене твій погляд  особливий,
І зводить з розуму давно.
То ніжний,чистий... то звабливий,
Немов з красивого кіно.

До них я знов думками лину.
Не розумію, що в них є?
Ті дві смарагдові перлини
Купили серце вже моє.



                ***
Зачем мне видеть твои очи?
Ну почему? Скажи ты мне…
Проходят дни, за ними ночи,
Не покидает и во сне

Меня твой взгляд, не оставляет.
И свёл с ума уже давно.
То нежен, чист… то соблазняет,
Как будто о любви кино.

Опять я в мыслях с ними буду,
И что в них есть - я не пойму.
Два жемчуга, два изумруда
Проникли к сердцу моему.