Не треба

Максим Зайковский
Не треба, не треба
Ні сонця, ні неба
Не треба ні моря, ані дощу

Не треба, не треба
Жити без тебе
Тебе раз впіймавши вже не відпущу

Без тебе, без тебе
Мій ангел без неба
І зорі неясно горять уночі

З тобою, з тобою
Здаюся без бою
Ти крила склади і відпочинь