***

Татьяна Деркач
Це марнотратсво за тобою упадати,
Це втрата часу, мрій  і сподівань,
Немає більше сил чекати,
Всіх твоїх відповідей, щодо моїх питань

Бажаннями своїми ніби полонена,
Втрачаю розум та про тебе тільки мрію,
В душі змінилась - ніби навіжена,
І пещу в серці я свою надію...

І хоч здоровий глузд і розум маю,
І знаю, що всього цього не має бути,
Та все одно мене великий смуток поглинає,
А серце хоче знов любов відчути...