Доба дня

Сергий Труш
Відірвався черговий з календаря
Сила тяжіння для нього та сама.
Літати набридло й тільки Земля.
Кружляє у Всесвіті всім, ніби мама.

Ну, а що далі – день буде новий?
Новий виток та променів згусток.
Щоб не відбулося – буде чудово!
І небагато потрібно капусти.

Поки ті кванти дарують життя,
Ми віддаємо назад у безодню.
Лише потрібно святе каяття,
Вдих у легені кисню та водню.

Двійка та трійка, ще 5-ть та 9-ть…
Знову нулі, … знов все спочатку.
Гугла мільярди, простору пам'ять,
Коми відкиньте, фініш – це крапка.

P.S.  5 И ночи не будет там, и не будут иметь нужды ни в светильнике, ни в свете солнечном, ибо Господь Бог освещает их; и будут царствовать во веки веков. (Откровение Святого Иоанна Богослова Глава 22)