Липа цвiте

Владимир Веснинский
Липа цвіте - то намиста
липень розвішав в саду.
Літо заманює листом,
в гості до нього піду.


Сонячна повінь по світу
Колесом спілих отав...
Полудень теплого літа
полум'ям літ моїх став.



2004