Здивований?..

Ирина Колтуцкая
Здивований?... Не сподівавсь зустріти
Давно забуте, дивовижне світло?
А це  зоря вечірня знову сяє –
В очах щасливих жінки,
                що кохає…
Слова освідчення у скронях  б’ються,
А по щоках гарячих тихо ллються,
Як літній дощ, що землю напуває,–
Щасливі сльози жінки,
                що кохає…
В її  обіймах осінь вітром лине,
А поцілунки – з присмаком полину,
І полум’ям  шаленим опаляє
Гарячий  шепіт жінки,
                що кохає...
               
Її полюбиш – заздритимуть люди;
Не зможеш –  спокою тобі не буде, –
Бо в  світі сили більшої немає,
Ніж сила серця жінки,
                що кохає...




(Репродукція картини О.Борисової "Сльоза" - з Ін-ту)