Ми так багато недомандрували

Наталя Мазур
Ми так багато недомандрували.
На континентах всіх не побували.
Нас ваблять фйорди, гейзери, вулкани,
Степи, пустелі,  джунглі, океани.

Нас жовті ріки Азії чекають.
Австралія, де кенгуру стрибають.
Найбільший водопад, найвищі гори,
Гаряче озеро, найсолоніше море.

Ще так багато див на білім світі!
Сховалось сонце у вишневім вітті…
Убік  я глобус тихо відставляю,
І в сонних мріях солодко кружляю.