Нереальна реальнiсть

Валентина Руда
Чому люди відносять Бога-Творця до категорії нереального?

Адже, коли ви спілкуєтеся з кимось, з ким щойно познайомилися в одній з соціальних мереж в інтернеті (чи то Однокласники, чи то Вконтакті чи то на Фейсбуці тощо), то ви всією своєю сутністю переконані, що така людина існує!

І ви емоційно реагуєте на всі віртуальні подаруночки: квіточки, смайлики, поцілуночки…

А Бог вам кожен день посилає сонце і квіти, і дощ, і вітер…!!!!!

Він усіма способами до вас звертається! Навіть сформовано один великий Лист – Біблію!
А там написано про Його Любов тими, хто таки Його почув!!!

Бог навіть Сам прийшов у людському тілі, щоб доказати на ділі Свою велику любов до людей!

Але, так само, як і перші люди відвернулися від свого Творця і Батька, так само, як і ті, хто прибивав Його Руки святі до хреста… так само і ви!!!

Наче сліпі і глухі!!!

Що ж іще Він може зробити такого, щоб привернути вашу увагу?!!!!!!!!!!!

БОГ!!!
БОГ Є!!!
БОГ Є ЛЮБОВ!!!

15:54                16.05.2011 року             м. Вишгород